KRAFT OCH ELEGANS


Nya DS 4 har inspirerats av en stark känsla för form, något som är kännetecknande för DS-märket. Modellens kurviga skärmar framhäver dess kraft medan den sofistikerade interiören återspeglar dess extrema elegans.


EN NY OCH DISTINKT KYLARGRILL

Den unika och fascinerande designen hos nya DS 4 framhävs av den nya fronten med kylargrillen DS Wings, DS-märkets egen signatur.


EN UTTRYCKSFULL LJUSSIGNATUR

Den nya ljussignaturen DS LED Vision förtrollar. Den vackert formade silhuetten understryks ytterligare av kombinationen av LED-lampor och Xenon-teknik. Det ger enastående bra belysning med hela 51 % bättre ljusflöde vid halvljus. 


Nya DS 4 är verkligen en elegant bil.

EN LYCKAD KOMBINATION AV KRAFT OCH ELEGANS

Den utvändiga designen ger uttryck för en exklusiv och förfinad personlighet, med 38 möjliga kombinationer av tak och karossnyanser. Ta chansen att uttrycka dig själv!

EN MEDVETEN SATSNING PÅ TEKNIK

Nya DS 4 är full av den allra bästa DS-tekniken.
Med innovativ körhjälp kan du känna dig helt lugn vid ratten. I DS 4 finns exempelvis nyckelfritt lås- och startsystem, backkamera, däcktrycksvarnare, avåkningsvarnare och döda vinkeln-varnare.


Modern utrustning

EN MODERN LIVSSTIL

Njut av den högklassiga komforten med massagesäten, något som ger oslagbar körglädje. DS 4 har också automatisk luftkonditionering med Rest-funktion och tre lägen: lätt, medel och stark. Rest-funktionen är mycket bra vid korta stopp då ventilationen fortsätter att vara igång under några minuter efter det att motorn har stängts av, till glädje för passagerarna som är kvar i bilen.

Nya DS 4

Produktinformation

Modellbroschyr

Prislista

Produktfakta

Change device orientation